Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Jak pečovat o náramky a růžence

Nejdůležitější rada je zároveň ta nejjednodušší.

 K náramkům či růžencům se chovejte jako ke šperkům :)

 

Náramky a růžence z kvalitních komponent

Na naše korálkové náramky jsou použity kvalitní materiály - přírodní minerály a polodrahokamy, prvky a korálky z chirurgické oceli, dřevěné korálky, skleněné korálky..

Některé ze šperků jsou zároveň křehké (zejména se Swarovski elements), proto s náramky nebouchejte, nedřete ani neházejte - ideálním řešením pro uložení náramků se Swarovski je jedna z vypolstrovaných dárkových krabiček.  

 

Péče o náramky a růžence

Pokud o svůj korálkový náramek budete vhodně pečovat, prodloužíte tím jeho krásu na maximum.

Je zcela normální, že se časem (zejména při častém nošení) projeví známky opotřebení.

Při znečištění otírejte korálky náramku suchým jemným hadříkem, ideálně námi přiloženým, případně tzv Švédskou utěrkou nebo hadříkem na brýle - bez použití chemikálií a vody.

Čistící hadřík na náramky BeRare.cz Čistící hadřík na náramky BeRare.cz detail

 

Nenoste korálkové náramky do bazénu, do sprchy, nemyjte vodou. Zejména šňůrkové náramky mohou být citlivější na vlhkost.

 

Skladování korálkových náramků je ideální v naší krabičce na náramky, která může být součástí objednávky, předejdete tak poškození.

 

Elastické lanko je opravdu kvalitní, nedoporučujeme však zkoušet jeho pevnost do roztrhnutí..přece jenom, není z oceli ;) Při běžném používání vydrží elastomer velice dlouho. Přečtěte si více o našem elastomeru.