Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Povrchová úprava náramků

U nás naleznete růžence a pánské náramky i dámské náramky pouze ve špičkové kvalitě pro Vaši plnou spokojenost..

Jak jsme se již zmínili jinde, naší filozofií je vyrábět a nabízet to, s čím jsme sami spokojeni a chceme nosit.

Hledali jsme opravdu dlouho výrobce, který nabízí produkty z chirurgické oceli s vysoce kvalitní povrchovou úpravou, která je velice odolná při běžném užívání (proti oděru, poškrábání, chemikáliím nebo dokonce sloupání) a skvěle by doplnila naše ručně vyráběné korálkové nebo i provázkové náramky v podobě loga či elementů.

Téměř všichni nás přesvědčovali, že jejich produkty vydrží úžasné po dlouhou dobu - avšak vzorky nás přesvědčili o opaku.

Nakonec jsme vybrali povrchovou úpravu pomocí PVD tvořenou ve vakuu.

Tloušťka nanášené vrstvy u námi nabízených korálků je dalece vyhovující 3μm. 

Povlakování PVD (Physical Vapour Deposition neboli fyzikální depozice vrstev) je velmi odolná úprava povrchu, která se používá zejména jako poslední krok ve výrobě pro zdravotnické nástroje a pomůcky (kloubní náhrady nebo zubní protézy), tvářecí nástroje a další, které těží z mechanických vlastností a vzhledu jednotlivých povlaků. Vyznačuje se vysokou tvrdostí a odolností proti otěru, odolností vůči vysoké teplotě, korozi a kyselinám. Jedná se o vrstvu, která proniká do původního materiálu. Ve vakuové komoře je na původní materiál pod vysokým tlakem nanesen nový materiál, který se s původním povrchem dokonale spojí. Na rozdíl od barvy se nemůže loupat (není totiž nanesen na, ale přímo v podkladovém materiálu).