Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Náramek pro maminku

Všichni si přejeme, aby se naše maminka cítila na Den matek výjimečně.

Dárek ke dni matek

Nejlepší dárek ke Dni matek, který můžete dát, je Váš čas. Čas strávený s maminkou téměř jakýmkoliv způsobem, který se jí bude líbit a ocení ho. Může se jednat pouze o kávu, když jste velice vytíženi. Pokud je to však možné, vyčleňte si celý den. Výborný oběd završený kávou, poté delší procházka s povídáním a konče návštěvou divadla nebo kina, je ideální Den matek.

 

Zároveň, pokud si i v této těžké době můžete dovolit pěkný dárek, doporučujeme Vám něco, co vydrží celý život.  

Která máma by nemilovala šperky obdržené o Dni matek? Šperky, které lze nosit každý den. 

Maminka darek od BeRare

Pokud si nejste jisti, zjistěte styl šperků své maminky, které častěji (nebo každý den) nosí. Zaměřte se na oblíbenou barvu nebo druh minerálu, zda existuje něco, co byste mohli sladit. Tím získáte inspiraci pro správnou volbu.

 

V eshopu BeRare.cz můžete dárek pro maminku zvolit například v sekci dámské náramky. 

V případě, že chcete maminku obdarovat něčím opravdu výjimečným a zároveň pro ní poprosit o ochranu, doporučujeme jeden z růženců. Nemusí se ihned jednat o ten nejhezčí růženec na našem eshopu, ale vybrat lze i z malého růžence do ruky nebo růžence na klíče.

den matek dárek od berare 

Pokud jste již vysledovali oblíbenou barvu, jistě neuděláte chybu jednoduchým náramkem z minerálů. Jste-li odvážnější, pusťte se do trochu členitějších náramků.

 

Máte-li omezený rozpočet, jistě uděláte radost šňůrkovým náramkem, doporučujeme velice jednoduchý kabbalah náramek, červený náramek vyjádří Vaši lásku k mamince.

 

❤️Samozřejmost na závěr...kytice vždy potěší a dělejte radost mamince nejen 8.května na Den matek, ale neustále❤️

kytice pro maminku jako dárek