Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Vánoční dárky - typy na Vánoce 2019

Rok se s rokem sešel a každý z nás už přemýšlí, jaké krásné vánoční dárky by udělaly radost našim blízkým na největší svátek v roce.

Vánoční dárky pro muže stromeček

Mluvíme samozřejmě o Vánocích

Vánoční dárky pro ženy stromeček

Nechali jste výběr na poslední chvíli či se dlouho rozmýšlíte, jaké dárky pro muže / dárky pro ženy by byly ideální? Nebo jste nic nepodcenili a raději jste již vymysleli a máte doma tzv hlavní dárek?

 

Co se Vám vybaví, když se řekne - Vánoce se blíží?

Co mám kupovat, nic mě nenapadá, co by jí/jeho potěšilo? Všude zase bude plno lidí.. Nebo-li stres a panikaření.

 

Vánočni pohoda s náramky Be Rare 256

 

Hoďte se do pohody, vždyť Vánoce nakonec nejsou pouze o dárcích.

Vánoce by se měly nést ve znamení rodinné pohody a lásky. V dnešní době je velkým trendem dávat obálku s penězi, ať si dotyčná osoba vybere dárek, který ji potěší. Mějte však na paměti, že darovat peníze pod vánoční stromeček je až na posledním místě.

 

Vánoce jsou svátky klidu, míru a pohody. 

Proto byste neměli nakupovat dárky na poslední chvíli, ale s předstihem, ulehčíte tak svým nervům i peněžence.  

 

Dejte si tu práci a popřemýšlejte o dárku k Vánocům.

Co by Vašim blízkým udělalo radost? Vánoční dárky nemusí být nutně za tisíce. Cílem Vánoc přeci není dát co nejdražší dárek (navíc to jsou často nepraktické věci, které poté leží ve skříni).

 

Vánoční dárek z lásky srdce 400

Menší vánoční dárek z lásky je tím pravým.

Buďte originální, pořiďte jedinečný dárek, který udělá mnohem větší radost. 

 

Jde přeci o gesto, že si vzpomenete.

Je krásné sledovat úsměv na tváři druhého, když vidíte, jak ho dárek potěšil. O to větší radost máte, když dárek využívá a nosí ho.

 

Takovým vhodným dárkem jsou stylové náramky Be Rare.

Od dárku pro dceru až po dárek pro dědečka. Pokud jste si z nabídky nevybrali, nabízíme možnost výběru komponent a vytvoření naprosto originálního náramku pouze pro Vás. Případně nám napište email a naše designérka Vám navrhne to pravé.

U nás najdete náramky z přírodních kamenů, chirurgické oceli, z polodrahokamů, jak pro muže, tak i pro ženy. Máme u nás i provázkové náramky s korálky nebo zdobnými prvky. 

Pár rad, jak vybrat dárek pro ženu,dárek pro muže.

 

Tento rok jsem si pro Vás připravili luxusní novinku a to hand made autorský růženec do auta, vyberte si z nabídky naprosto originální dárek k Vánocům pro milovanou osobu, díky které bude chráněna shůry při každé cestě.

 

Při výběru vánočních dárků si dejte záležet, vypovídá to o Vás mnohé, zejména co k dotyčnému cítíte a jak dobře ho znáte.

 

 

 

TIP : Pokud si nebudete jistí, dejte na první dojem, je totiž ten pravý.

 

My neleníme a chystáme pro Vás limitovanou edici korálkových náramků na Vánoce a spoustu novinek. Věříme, že budete nadšeni stejně jako my.

Již brzy zveřejníme novinky (náramky z korálků a růžence do auta) na našem e-shopu, sledujte náš Instagram nebo Facebook, kde jsou připraveny nejen bleskové akce a fotky z našeho života s náramky. 

Naše práce nás baví a Váš zájem a kladné hodnocení je pro nás nejlepší odměnou za skvěle odvedenou práci.