Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Trendy barev pro rok 2022

Trendy barvy pro rok 2022

Nosíte rádi nejrůznější doplňky? Pořiďte si je v takových barvách, které jsou letos in a buďte tak trendy :)

 

Náramky a náhrdelníky jsou velice oblíbené, protože se jednoduše hodí ke všemu, navíc Váš výběr oblečení rozhodně doplní a vylepší. Stačí je jen sladit s vaším outfitem do stejných barevných odstínů. Pokud chcete být letos in, stačí se jen zaměřit na ty správné barvy.

 

Barvy, které v letošním roce ovládnou svět nejen v oblasti doplňků

Letošní rok jednoznačně bude hýřit všemi barvami. Pestré a pastelové barvy totiž ovládnou nejen sekci oblečení, ale i módních doplňků jako jsou kabelky, šátky a šály, šperky nevyjímaje.

 

Svěží a hravé barvy jsou tedy krokem tím správným směrem. Odvažte se a vsaďte na smaragdově zelenou, stylovou fialovou nebo sytě žlutou, které Vám budou určitě slušet. Co se náramků a růženců týče, nikdy snad nevyjdou z módy kovové odstíny. Chybu neuděláte ani pokud sáhnete po nějakých nevšedních tvarech.

 

Smaragdově zelená je tou správnou volbou

Tou správnou barevnou volbou, která je pro rok 2022 trendem číslo jedna je smaragdově zelená. Nepochybně tomuto roku bude vládnout. Zamilujete si ji i Vy. Váš oděv tak můžete doladit třeba náramkem v zelenkavých odstínech, který podtrhne vaši krásu a ženskost.

 

Sytě růžové doplňky vám budou slušet

Do módy se vrací i barva květu orchideje. Nabízí spoustu možností co do nejrůznějších odstínů, vybere si tak opravdu každá žena, které záleží na tom, co má na sobě. Vyzkoušejte kombinaci hned několika variant růžové, která je pro náramek nebo růženec jako stvořená.

Nebojte se odvázat a vsaďte na žlutou

Ti, co se letos chtějí odvázat, mají jedinečnou možnost. I se zářivými barvami budete rozhodně in. Nebojte se proto odvázat a vsaďte třeba na zářivě žlutou nebo žlutou připomínající načechraný a voňavý popcorn. V davu se s těmito odstíny rozhodně neztratíte.