Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Náramky pro páry

Párové náramky: Symbol lásky a spojení

Náramky pro páry vyjadřují Vaši náklonost, oddanost a někdy i opravdovou lásku. 

Párovým náramkem můžete obdarovat přátele, rodinu, blízké známé ale hodí se zejména jako náramky pro zamilované - vyjádříte jim tak svou citovou vazbu.

Originální pozorností, jako symbolu spojení, mohou náramky pro páry posloužit jako dárek pro maminku.

Náramky pro páry

Skvělý dárek pro Váš protějšek

Nevíte, čím udělat radost vašemu partnerovi nebo partnerce? Náramky pro zamilované jsou skvělým tipem na dárek, pomocí kterého můžete vykouzlit úsměv své lásky.
Originální a nápadité náramky pro páry jsou vyrobené z různých minerálů jako je achát, howlit, křišťál, jadeit a další. Můžete si tak vybrat z mnoha barevných variant, které se budou hodit ke každému outfitu.
Náramky pro páry

Partnerské náramky

na první pohled zaujmou svým elegantním vzhledem, díky čemuž se hodí pro běžné každodenní nošení.

Ženy obzvlášť potěší přítomnost krystalku Swarovski, který vytváří ještě zajímavější efekt. Obě dvě varianty pak mohou být ve stejné nebo odlišné barvě, volba už je čistě jen na Vás.

Pokud chcete náramek věnovat k obzvláště speciální příležitosti nebo Vám na dárku opravdu záleží, můžete si k němu zvolit i hezkou dárkovou krabičku.

Udělejte radost Vaší mamince

Blíží se svátek matek, narozeniny, Vánoce nebo jiná příležitost, při které je hodno obdarovat vaši maminku? A vy zase hloubáte nad tím, čím ji potěšit? 

Skvělým nápadem na dárek může být náramek pro maminku. Tímto krásným a zajímavým doplňkem uděláte jistě radost i milované mamince. Jeden náramek budete nosit vy, druhý náramek pak vaše maminka. 

Různé druhy vás nadchnou svým originálním a decentním zpracováním. Vsaďte na nejrůznější kombinace minerálů, chirurgické oceli nebo korálky na šňůrkách a získejte originální módní doplněk.

Náramky pro páry
Náramky pro páry

Párové náramky na gumičce  

Náramky pro páry z achátových a dřevěných korálků, které mají vzájemně zaměněny několik prvků, což znázorňuje provázanost jejich majitelů  
Náramky pro páry

Luxusní minerální náramky

Dva párové náramky z tygřího a sokolího oka v nejvyšší jakosti minerálů vždy vypoví o vašem vzácném vztahu k obdarovanému 
Náramky pro páry

Šňůrkové náramky s kostkou

Decentní provázkové náramky s kostkami z hematitu - je jen na vás kolik kostek si vyberete, nabízíme od 1+1 až po 3+3ks