Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Dárek k Vánocům od srdce

Málo které roční období je spojeno s tolika pověrami a tradicemi, jako Vánoce.

U nás v České Republice se Vánoce prvně objevily v roce 1812 v Praze, kdy ředitel Stavovského divadla Jan Karel Libich pozval ke štědrovečernímu stolu spoustu herců a jejich chotě a překvapil je nazdobenou jedličkou se svíčkami. Je kupodivu, že na vesnice se Vánoce začaly šířit až o sto let později.

S tímto svátečním dnem se spojuje i jmelí. Říká se, že když se pod ním lidé políbí,najdou k sobě zalíbení. Nepochybně na této "pověře" něco je.

 

Každoročně všechny ženy šílí s pečením cukroví a nakupují dárky pro muže.

V dnešní době je výhoda, že cukroví si můžete objednat, dárky vyřešíte přes internet a vyhnete se tak šíleným kolonám a frontám. Avšak nejdůležitější na Vánocích je, když máte celou rodinu pohromadě a jsou všichni zdraví.

Lidé v dnešní době nevidí maličkosti a ty dary přírody. Je super pod stromečkem najít drahý telefon a mnoho jiných věcí, ale není to pravá podstata. Když s dítětem rozkrojíte jablíčko a je tam hvězdička, nebo když pouštíte skořápky od ořechu naplněné voskem po vodě, teprve poté vidíte tu krásu. Nikam nespěchejte a užívejte si čas klidu a míru do sytosti.

Máte vánoční čas spojený se stresem, spěcháním, špatnou náladou, abychom vše stihli, aby vše bylo perfektní? Nevidíte tu pravou podstatu?

Atmosféra je všude kolem nás a je jen na nás jaké si Vánoce uděláme. Proč nakupujeme spoustu zbytečností, místo toho abychom se věnovali svým blízkým? Zřejmě si myslíme, že dárky jim vynahradíme čas, který na ně nemáme. Spoustu lidí se honí za prací, kariérou, nebo se teprve hledají… nebyl by svět hezčí, kdyby lidé dávali najevo své emoce a pocity, než když se tváří, že se nic neděje.

Dnešní doba je díky globalizaci hrozně rozmanitá a máte od jednoho druhu na výběr nejméně z deseti různých výrobců. Díky těmto faktorům se honíme buď za lepším a nebo samou rozmanitostí nevíme co s penězi, jak naložit se svým životem, tak aby to vyhovovalo dnešní moderní době.

Zastavte se, nebo alespoň zpomalte..ty nedůležité "věci" v životě na vás počkají, ale ty důležité NIKOLIV.

Darujte korálkový náramek na Vánoce

Stres je možné odbourat pořízením vhodných dárků z pohodlí domova. Ušetříte nejen čas a peníze, ale vše si můžete také v klidu promyslet. Nemusíte pořizovat velké dary a elektroniku, pěkný ručně vyráběný náramek může udělat velkou radost. Jde o unikátní dárek, který bude mít obdarovaný neustále na sobě. Korálkové náramky navíc nezrujnují váš rozpočet.


Ručně vyráběné korálkové náramky pro každého


Ručně vyrábíme kvalitní korálkové náramky v mnoha provedeních. Dámské korálkové náramky a pánské korálkové náramky. Pokud hledáte něco opravdu speciálního, nevynechejte náramky se Swarovski hlavou Leoparda. Jste si jisti, že vámi obdarovaná nemá ráda výstřední doplňky, v sekci jemných provázkových náramků najdete ideální šperk. 


Vysoká kvalita, ruční práce, mnoho barevných provedení, náramky na míru - to je jistota vhodného dárku na Vánoce.